Toneelvereniging Sjabloon

WIJ MOGEN WEER………….:

“Alle ballen op Bertha”, het meest gespeelde blijspel bij onze oosterburen. Een blijspel met veel humor vanaf  het begin tot aan het einde, maar doorspekt met een vleugje waarheid uit ons dagelijks leven.

Een bruin café heeft geen waarde meer van bestaan. Moet je  alleen nog maar voor de 4 stamgasten het cafeetje openhouden?  Café eigenaresse Bertha, ziet het al helemaal niet meer zitten. De kosten rijzen de pan uit, en als klap op de vuurpijl mag er niet meer gerookt worden in het door rook doordrenkte bruin café.  De vraag  is dan ook: hoe ga je dan zo’n cafeetje redden? Hoe hou je het open? Hoe maak je het rendabel als de kosten al super hoog zijn? Met alle soorten van kunst en vliegwerk gaat het misschien dan toch nog lukken………??

Geniet van deze voorstelling, en laat uw lach de vrije loop, want lachen is gezond en geeft U positieve energie. Lief publiek wij zien u graag op 24,25 en/of 27 oktober 2024.

Fijn dat jullie komen, want als U er niet was……was er geen theater!!

Ik ben zo blij dat ik ook dit jaar weer met deze gedreven groep toneelspelers mag samen werken.  Het is voor mij een feestje om iedere donderdag met hun het toneel op te mogen gaan. Spelers die open staan voor ideeën, spelers die niets te gek is. Spelers die plezier beleven in hun personage. Een regisseur heeft niet meer nodig……….

Maar let vooral dit jaar ook op het decor, wauw wat daar een energie inzit. Soms lijkt een decor heel simpel, maar kijk juist deze komende uitvoering eens naar de details!!

Toneelvereniging Sjabloon, grote dank voor weer een prachtig theaterseizoen!!

Scroll naar boven